Net als Beau 1.0

Dit is de actie van Beau-ann Roelvink
van totaal € 100 (140%)
Doneer nu

Beau-ann is een meisje van 9 uit Almere die gek is op kickboxen. Na 1 maand les stond zij al in de ring en schakelde haar tegenstander met een tko uit. Helaas heeft ze nog geen titel of riem binnengesleept. Wèl is zij 3e binnen haar gewichtsklasse op het Wereldkampioenschap geworden, en dat al na 6 maanden les.

Op dit moment traint Beau-ann 3u per week k1, en volgt zij MMA lessen. Thuis is zij élke dag bezig met de sport & met gezond eten. Haar droom is een titel (riem) behalen.

Beau heeft een boekje geschreven, het heet heet 'Net als Beau 1.0': "Dit boekje gaat over mijzelf, over (mijn) sport en (mijn) voeding, over jóu en over (anti-)pesten. Het boekje is bedoeld voor kinderen die niet precies weet wat ze willen; sporten of niet? En zo ja, wat voor sport? Dit boekje is bedoeld voor kinderen die eigenlijk veel te veel snoepen, en daar last van hebben. Maar ook is dit boekje bedoeld voor kinderen die teveel gamen en/of gepest worden."

Omdat Beau-ann zich het gehele jaar door inzet voor goede doelen hebben we besloten de winst van de verkoop van dit boekje volledig te schenken aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Koop het boekje via goldenchildbeau.nl.

*Beau-ann gebruikt deze pagina om de opbrengst van haar boek te doneren. Het staat iedereen vrij ook een donatie te doen!