Fitnessen voor het jeugdfonds

This is the fundraising page of Geoff H and friends
from € 5.000 (0%)
Donate now

Beste Fitness Ambassadeurs en vrienden en vriendinnen uit de muziek industrie,

Voor bijna 20 jaar hebben we samen 's-Werelds mooiste evenementen morgen organiseren.
Nu we dit niet kunnen doen vanwege de Covid-19 uitbraak, is het tijd om verder te denken.

Sport & muziek
Ons geluk en welzijn de afgelopen decennia is grotendeels voortgekomen uit het samen kunnen zijn met vrienden, het kunnen doen wat we leuk vinden als beroep, en continu in beweging blijven. 

Wij hebben als leiders van de jeugd van tegenwoordig de verantwoordelijkheid om het goede voorbeeld te geven, en creatieve oplossingen te bedenken en creeren waarmee we alsnog ons steentje kunnen bijdragen aan de volgende generatie.

Daarom gaan wij onze passie voor muziek, sport, en het samenbrengen van mensen combineren in een nieuw initiatief. Ons doel is om door middel van uitnodigde en inspirerende online content jongeren te motiveren en inspireren tot een gezondere levensstijl, en om met name meer (veilig) buiten te gaan sporten. Zowel gezond eten als buiten sporten kan altijd en overal. 

Onze filmdag
Op 22 augustus komen we samen om samen om samen te fitnessen en 5km te rennen, onder begeleiding van onze favoriete muziek.

Tijdens deze dag zullen we al onze activiteiten vastleggen op camera, en diverse interviews en shout-outs opnemen. Alle content wordt vervolgens omgezet in speciaal video materiaal wat we gezamenlijk via onze netwerken gaan verspreiden.

Jij bent speciaal uitgenodigd om met ons mee te doen, en meedoen is uiteraard gratis. We willen je echter wel vragen dat wanneer jij een geweldige dag hebt gehad op de 22e, om een bijdrage te leveren aan onze samenwerkingscampagne met het Jeugd Fonds Sport & Cultuur.

Door een bijdrage te leven aan het Jeugd Fonds Sport & Cultuur ondersteun jij direct het welzijn van de Nederlandse jeugd, en met name kinderen uit gezinnen met beperkte middelen - waardoor de mogelijkheid om te sporten in bijvoorbeeld groepsverband niet vanzelfsprekend is. Met name in deze tijd van crisis is alle hulp hard nodig.

Draag je steentje bij
Dit is onze officiële fundraising pagina voor deelname op 22 augustus. Draag je steentje bij.

Warme groet,
Geoff