#stayathome en kom in actie!

#stayathome
from €5,000 (3%)
Join this team Donate now

Als gevolg van de coronacrisis hebben steeds meer gezinnen een steuntje in de rug nodig. Als de crisis voorbij is, willen kinderen graag weer voetballen, streetdancen, hockeyen, naar muziekles of judo. Veel ouders kunnen dat niet (meer) betalen. Help jij ons ervoor te zorgen dat alle kinderen mee kunnen doen? Start dan een actie! Dat kan heel gemakkelijk, ook als je thuis zit. Dankzij je actie kunnen wij ervoor zorgen dat kinderen uit gezinnen met weinig geld tóch lid kunnen worden van een voetbalclub, op atletiek kunnen of dans- of muziekles kunnen volgen.  

 

Scoren voor een ander! 

Ben je net als Shanice van de Sanden helemaal gek van voetbal? Kan jij ook een bal hooghouden? Leg je gemakkelijk een bal in je nek, ben je een topdribbelaar of schiet je altijd raak? Vraag ouders, opa en oma, vrienden of buren om je te sponsoren. Vraag een bedrag per keer dat je de bal hooghoudt. Of een bedrag voor iedere meter dribbelen. Teken een goal op een muur en vraag een bedrag voor iedere keer dat je raak schiet. Maak een actie aan en doe er vooral een foto of filmpje bij! 

 

Maak je verjaardag extra feestelijk! 

Ben je binnenkort jarig? Door de coronacrisis kun je je verjaardag niet vieren met familie en vrienden. Je kunt ze wel vragen om een cadeautje, niet voor jezelf maar voor een kind dat graag wil sporten of bijvoorbeeld op streetdance wil. Net als onze ambassadeur Ginella ZerboOp ons actieplatform kan je heel eenvoudig een actie aanmaken en via social media vrienden en familie vragen om een donatie. 

 

Hardlopen in de buurt 

Blijf je net als ambassadeur Erben Wennemars fit door regelmatig hard te lopen in je buurt? Zeker in deze corona tijd is het een makkelijke manier om fit te blijven. Je krijgt er energie van, hebt niet veel nodig en is ook nog eens leuk om met je kinderen te doen. Met jouw kilometers kun je geld inzamelenMaak een actie aan en vraag familie, vrienden, buren, hardloopclubje om het hardlooprondje (of kilometers) van jou en je kinderen te sponsoren. Zo levert de inspanning ook nog eens geld op. 

 

 Organiseer een online huiskamerconcert

Wil jij net als Brigitte en Soraya in actie komen voor ons fonds? Dat kan door te zingen, maar ook door het bespelen van een instrument - van klarinet tot kazoo, van VJ tot viool: alles mag! Geef je creativiteit ruim baan en maak een filmpje waarin je je kunsten laat zien. Het linkje naar het filmpje kun je bijvoorbeeld verkopen. Of organiseer een online #stayathome huiskamerconcert waar je tickets voor verkoopt. Dankzij jouw creativiteit kunnen kinderen uit gezinnen met weinig geld, na deze crisis ook naar muziek, dans, theater, zang of schilderles!

  

Fietstocht

Doe je aan wielrennen? Stap op de fiets en vraag familie, vrienden en buren om je rit te
sponsoren. Zet bijvoorbeeld een rondje uit in de wijk en fiets zo een mooi bedrag bij elkaar. Wil je het interessanter maken? Vraag een bedrag per kilometer. Hoe verder je fietst, hoe meer geld er opgehaald wordt. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook goed voor de kinderen die graag lid willen worden van een sportclub. 

 


Laat je favoriete move sponsoren!

Vind jij het net als Sanne Wevers ook zo leuk om radslagen en salto’s te maken? 
Laat het aantal flik-flakken, radslagen - of nog moeilijker - het aantal draaien in een handstand sponsoren door je familie, vrienden of buren. Zo blijf je lenig en zorg je er ook nog eens voor dat kinderen uit gezinnen met weinig geld, ook mee kunnen doen!