Martin Van der Tak & Maarten Swinkels NYC Marathon 2020

NYC Marathon 2020
You can't donate anymore
from €2,500 (0%)
You can't donate anymore

 

Wat gaan we doen

Op 1 november 2020 gaan wij de marathon van New York lopen, deze fysieke uitdaging willen wij koppelen aan een goed doel. We willen graag aandacht vragen voor het jeugdfonds Sport & Cultuur. We zijn beide in onze jeugd in de gelukkige omstandheid geweest dat onze ouders ons de mogelijkheid konden geven om veel te sporten en verschillende sporten uit te proberen. Helaas hebben niet alle kinderen dit geluk en is het vaak niet mogelijk voor ouders om de contributie van een sportclub of muziekschool te betalen.

Waarom

Sport & Cultuur zijn leuk en belangrijk. Wij vinden het enorm belangrijk dat kinderen de mogelijkheid hebben om te sporten en zich cultureel te kunnen uiten. Sporten is belangrijk voor het vormen van een kind; leren samenwerken in een teamsportom, leren om te gaan met winnen en verliezen, het ontwikkelen en leren kennen van het lichaam en het tegen gaan van overgewicht.

Wat vragen we

Wij gaan de marathon lopen en willen daarmee aandacht vragen voor het jeugdfonds.
Naast aandacht willen we graag een een donatie ontvangen!

Elk bedrag is welkom!!

Wellicht ten overvloede, maar we zullen zelf alle reis en verblijskosten dragen en de vollegdige opbrengst zal gaan naar het jeugdfonds Sport & Cultuur

In actie voor het jeugdfonds Sport & Cultuur

Sport & Cultuur zijn leuk & belangrijk Met je donatie steun je het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds betaalt de contributie of het lesgeld en eventueel de benodigde materialen zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument.