Beau-Ann Roelvink

Net als Beau
from € 500 (28%)
Join this team Donate now

Ik ben Beau-Ann en ik ben 10 jaar oud. Ik kom uit Almere en ben gek op kickboxen. Na 1 maand les stond ik al in de ring en schakelde ik mijn tegenstander met een tko uit. Helaas heb ik nog geen titel of riem binnengesleept. Wèl ben ik 3e binnen mijn gewichtsklasse op het Wereldkampioenschap geworden, en dat na 6 maanden les.

Op dit moment train ik 3u per week k1, en volg ik MMA lessen. Thuis ben ik élke dag bezig met de sport en met gezond eten. Mijn droom is een titel (riem) behalen. Daarnaast zet ik mij in voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Ik heb een boekje geschreven 'Net als Beau 1.0'. De winst van de verkoop gaat volledig naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

Wil jij net als ik ook in actie komen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Start een actie, kom in mijn team en zorg ervoor dat alle kinderen mee kunnen doen!

Sport en cultuur

Sport & Cultuur zijn leuk & belangrijk. Kinderen leren samenwerken, omgaan met winnen en verliezen en maken nieuwe vrienden. Het is goed voor het zelfvertrouwen en de concentratie. Een kind dat lekker in zijn vel zit presteert beter! Met je donatie steun je het Jeugdfonds Sport & Cultuur.